15.7.2021

BH Securities a.s. je jedním z nejvýznamnějších nebankovních licencovaných obchodníků s cennými papíry, který na českém trhu působí již od roku 1993. V čem spočívá ono licencování a jaké regulace jsou s investováním spojeny? O tom si povídal hlavní ekonom BHS Štěpán Křeček se svými kolegy z oddělení Compliance a oddělení Řízení rizik. 

Ve videu se dozvíte: Jaká rizika jsou spojená s investováním?,  V čem spočívá regulace a licencování? Co regulace přináší investorům a k čemu vlastně slouží?Jak a v čem se odlišuje licencovaný obchodník s cennými papíry od banky? Co je to "kapitálová přiměřenost" a co udává? Jaké konkrétní kroky mohou investoři podnikat pro snižování rizik při investování?   Jaké jsou zásady správné diverzifikace? Proč "víc papírování" nepřímo znamená větší bezpečnost? Co čeká investora, když chce s BHS začít investovat? Jak přistupovat k investování? Existují obecná pravidla, která fungují?

Zdroj: BHS

Abychom vám mohli web lépe přizpůsobit, uchováváme soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte. Potřebuji více informací