27.2.2018

Makléřskou zkoušku, neboli Zkoušku odborné způsobilosti na kapitálových trzích, musí mít od nového roku každý makléř nebo obchodník, který se na kapitálových trzích pohybuje. Jedná se o nové Nařízení Evropské unie MiFID II.

Každý, kdo se na kapitálovém trhu pohybuje ví, že příprava na zkoušky odborné způsobilosti na kapitálových trzích není vůbec snadná a vyžaduje mnoho úsilí a mnoho hodin strávených učením, a především vyhledáváním vhodných studijních materiálů. To si uvědomují také samotné autoři odborných publikací, kteří si pro vás připravili nejenom Testovací otázky, které vám výrazně pomohou s přípravou na zkoušky na úrovni makléřské zkoušky, ale zejména vám poskytují také Odborná skripta, díky kterým si všechny odpovědi můžete snadno a rychle dohledat. Další materiály potřebovat téměř vůbec nebudete.

Díky těmto nově vzniklým a zcela aktuálním materiálům se můžete na zkoušky připravovat kdykoliv a uvidíte, že brzy budete vědět, co je to finanční a kapitálový trh, pochopíte, jak fungují jednotlivé deriváty nebo co je účelem kolektivního investování. Materiály obsahují celkem 13 okruhů témat a vy se můžete soustředit pouze na to téma, které vám třeba jde hůře.

Čtení Odborných skript můžete prokládat speciálně připravenými testovacími nebo rozšiřujícími otázkami a utvrzovat si tak své znalosti a dovednosti.

Testovací otázky a Skripta jsou již v této chvíli dostupné na webovém portálu www.eknihovna.cz a testovací otázky si můžete spustit na webu www.skola-investora.cz.

Skripta a otázky můžete získat následujícím způsobem:

 

Hlavní výhodou přitom je, že testovací otázky si můžete dělat stále dokola a současně sledovat Vaše zlepšení. Otázky můžete mít stále při ruce a testovat se třeba ve vlaku, autobusu, doma nebo v práci, samozřejmě pouze o přestávkách.

Abychom vám mohli web lépe přizpůsobit, uchováváme soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte. Potřebuji více informací