20.4.2018

Lidé často přemýšlejí, do čeho by zainvestovali, aby byla jejich investice návratná, a hlavně málo riziková. V dnešní době je značný zájem o investice do pozemků. Problémem však je, že pozemků, do kterých by bylo možné investovat, je nedostatek. Proto jejich ceny v některých částech České republiky rostou a kupovat pozemky není moc levnou záležitostí, v některých případech je dokonce pozemků značný nedostatek. Proto investorům není cizí investovat třeba do pozemku na Měsíci.

Koupit pozemek na Měsíci je v dnešní době už zcela běžné. Investor se dokonce může rozhodnout, zdali si pořídí pozemek na Měsíci, Venuši nebo třeba Marsu. Dokonce existuje také prodejce vesmírných nemovitostí, Lunar Embassy, která prodává tyto typy pozemků již více než 25 let. Počet „vesmírných“ investorů rozhodně není malý a pohybuje se v milionech.

Určitým lákadlem, aby bylo takových investorů dostatek je to, že mnoho investorů tvoří právě celebrity, které již svůj pozemek na tolik vzdálené planetě mají.

Díky internetu je možné zjistit, které pozemky jsou stále volné, za kolik se prodávají nebo kde přesně se nacházejí. Po koupi můžete očekávat platný certifikát, je třeba si však dát pozor na podvodníky. Pokud potřebujete více informací, navštivte pobočku Lunární Ambasády v Praze nebo se rovnou podívejte na internetové stránky.

 

Abychom vám mohli web lépe přizpůsobit, uchováváme soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte. Potřebuji více informací