25.8.2020

Dana Benešová posílila od srpna tým pražské kanceláře společnosti Arcona Capital, v němž zastává pozici portfolio manažerky. Benešová bude zodpovídat za management maloobchodního portfolia v hodnotě přes 100 milionů eur sestávajícího z hypermarketů a přidružených retail parků na území České republiky. Dana Benešová má rozsáhlé profesní zkušenosti získané na manažerských postech ve společnostech jako Penta Real Estate, HB Reavis či innogy. Úspěšně vedla nebo spolupracovala na klíčových projektech v portfoliu developerských společností, přičemž kromě jejich koordinace se zabývala i strategickým plánováním a finančním managementem. Mimo jiné jí taktéž náleží doktorský titul z filozofie věd. 

Neklidná situace na trhu způsobená pandemií koronaviru vytvořila dobré podmínky pro expanzi působení Arcona Capital ve středoevropském regionu. Jsem velmi rád, že se Dana rozhodla rozšířit řady profesionálů naší pražské kanceláře. Její vzdělání, dosavadní pracovní úspěchy i bohaté zkušenosti přinášejí do týmu pro retail management, který je klíčovou složkou naší společnosti, nový úhel pohledu,“ říká Guy Barker, výkonný ředitel Arcona Capital.

Arcona Capital je nezávislý správce nemovitostních fondů a aktiv působící na trzích střední a severní Evropy. V České republice nabízí prostory v 50 budovách, jejichž pronajímatelná plocha přesahuje 200 000 metrů čtverečních. Dalších osm kancelářských budov vlastní na Slovensku, konkrétně v Bratislavě, Žilině a v Košicích. Pražská kancelář společnosti spravuje realitní portfolio soukromých i institucionálních investorů v celkové hodnotě 250 milionů eur. Kromě kancelářských budov spravuje Arcona Capital investiční fondy zaměřující se na výrobní prostory, sklady a nákupní parky, díky čemuž je předním poskytovatelem prostor na trhu komerčních nemovitostí v regionu.

Abychom vám mohli web lépe přizpůsobit, uchováváme soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte. Potřebuji více informací